Fél év alatt rendszermérnökké válhatsz

Az egyetem, főiskola nem ad elég gyakorlati tudást? Vagy unod a munkád és váltanál?


Garantált karrierlehetőség vár a Hewlett Packard Enterprise jóvoltából!

Karriert váltanál?

Jövőt álló munkahely adatközpontban dolgozni, hiszen a szerverfarmok szolgáltatásai iránt már több mint egy évtizede töretlenül nő az érdeklődés. Ebben a felfutásban most te is részt vehetsz, még akkor is, ha nincsen különösebb előképzettséget az informatikai terén! A téma iránti érdeklődés és a rendszerszemléletű gondolkodás természetesen nem árt.                   

Munka mellett is végezhető az Ingram Micro Magyarország Kft. budapesti, Váci út melletti épületében hamarosan induló képzés, ami nem veszi el az összes szabadidőd. A várhatóan májusban kezdődő, 375 órás, 6 hónapos oktatás ugyanis kedd és csütörtök este illetve szombatonként zajlik, így a péntekjeid szabadok maradnak.A Braining Hub képzési centrum intenzív képzésével tényleg csak elhatározás kérdése a karrierváltás.

Jelentkezz itt!


Mik is azok az adatközponti megoldások?

Tipikusan minden olyan IT berendezés, amit a normál földi halandó soha nem lát (tehát nem a PC, nem a laptop vagy hasonló eszközök), bár azok szolgáltatásait minden nap igénybe veszi. Ezek géptermekben vannak, rendkívül nagy megbízhatóságúak, állandóan működnek, mindenki élvezi ha megy, viszont bosszankodik, ha valamelyik szolgáltatás nem érhető el.

 


Profi oktatókkal

Ha szeretnél adatközponti rendszermérnökké válni, nem csak használnád, hanem terveznéd és üzemeltetnéd is az új technológiákat, valamint érdekel a versenyképes fizetés és szakértő csapatban dolgoznál, akkor ez a lehetőség csak rád vár. Te hozod a motiváltságodat, kitartásodat és precizitásodat, mi pedig adjuk a  a magas színvonalú képzést és a versenyképes körülményeket biztosító munkahelyi lehetőségeket.

Ide kattintva, majd a megnyíló webes űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a képzésre. Az önéletrajzod mellett egy rövid, öt pontból álló motivációs kérdéssor kitöltését kérjük tőled, mielőtt személyesen találkoznánk. Három – logikai, angol és soft skillek - részből áll felvételink, melynek eredményei alapján az utolsó körben egy 20 perces személyes beszélgetésen vehetsz részt. A felvételi folyamat lezárását követően, a képzés előtt 1-2 héttel értesítjük a pályázókat az eredményről.

Ha kölcsönösen egymást kerestük, akkor két vezető kolléga útmutatásával vehetsz részt a képzésben. Több évtizedes szakmai és oktatói tapasztalatuk a garancia arra, hogy széles látókörű, jól használható tudást nyújtó órákon fogsz részt venni.

Jelentkezz itt!

Az adatközponti rendszermérnökké válás útján elmerülhetsz a szerverek, tárolók és a hálózat területén. A nélkülözhetetlen elméleti tudás mellett gyakorlatközpontú képzés végén pedig állás- és karrierlehetőség vár!

Április 16-án a Nyílt napon lehetőséged nyílik találkozni az oktatókkal, a HPE rendszermérnökeivel, a Braining Hub csapatával és személyesen is érdeklődhetsz a további részletekről.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed az alábbi oldalon olvashatsz még többet: https://braininghub.hu/programozo-kepzesek/rendszermernok/

Cimkék

Kapcsolatfelvétel

Hozzájárulok, hogy a Hewlett Packard Informatikai Kft., valamint a promóció szervező ügynöksége visszavonásig elektronikus vagy telekommunikációs úton megkeressenek, valamint további termékinformációt, marketing tartalmú megkeresést küldjenek a megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a fent felsorolt társaságok adataimat közvetlen üzleti célból visszavonásig kezeljék, ennek keretében saját vagy üzleti partneri ajánlatot juttassanak el postai, illetve elektronikus (email) vagy telekommunikációs eszköz útján. Az adatokat a hatályos törvények alapján kezeljük, a megadott adatokat harmadik személynek nem adjuk át.

*Kérjük, hogy a csillaggal megjelölt mezőket mindenképp töltse ki. Köszönjük.